Wat neem ik mee? De Levensvraag op dit moment! :) - Reisverslag uit Wielsbeke, België van Carol Dejonghe - WaarBenJij.nu Wat neem ik mee? De Levensvraag op dit moment! :) - Reisverslag uit Wielsbeke, België van Carol Dejonghe - WaarBenJij.nu

Wat neem ik mee? De Levensvraag op dit moment! :)

Door: Carol

Blijf op de hoogte en volg Carol

10 Juli 2008 | België, Wielsbeke

Een rugzak volproppen voor de reis lijkt een makkelijk gegeven, maar voor de meeste mensen van 't vrouwelijk geslacht is het een opdracht, doorspekt met dilemma's en nagelbijten! Vandaag is de dag, vandaag wordt de bagage gemaakt voor de grote trip! Ik stel me nu al de scène voor die gegarandeerd zal komen... Glen die mij met gefronste wenkbrauwen aankijkt, zich afvragend waar ik mij weer druk in maak, terwijl hij nonchalant enkele willekeurige t-shirts in zijn rugzak mikt... Aarrghh... :)

• 11 Juli 2008 - 17:49

Joke :

Hey,
    alleen kalmte kan je redden é, doe gewoon den Glen na en tzal allemaal zonder veel poespas in orde komen. Geniet van de trip, van de omgeving, van de vrijheid en van elkaar!
    Greetz

• 11 Juli 2008 - 18:20

Ineke:

Zuske en Glen
    Heel veel succes, leute en amusement gewenst. En wees een beetje voorzichtig hé.
    Ik zal regelmatig komen piepen en misschien wel één en andere zever achterlaten. SMAK

• 11 Juli 2008 - 19:42

Maur:

Beste vriendjes,
    beleef en geniet !
    verwissel je linker-en rechterhand niet
    enne.. aanhouden die lungi !
    Enjoy ;-)

• 12 Juli 2008 - 09:03

Debbilicious:

Tga et daar niets te beleven vallen in India...Maar laat toch maar ne ke weten oe da ge het stelt aldaar, é? Groetjes van de drink-battle-winner!! doei

• 12 Juli 2008 - 09:16

Daf:

In India zijn er veel verhalen over dronken olifanten. Dus Lenny blijf van den drank af of hou uwen slurf in de broek.
    Geniet ervan gastjes!

• 12 Juli 2008 - 17:58

Skedin:

Neem gewoon uw VISA mee, die rugzak is wel niet nodig é ! Al die show toch hele dagen !

Genoeg gezeverd nu !
    Hopelijk kom je "sinaasappelhoofd" tegen alhinter. :)

Goeie trip toegewenst !

P

• 13 Juli 2008 - 15:35

Henk En Lien:

Namastee

dat hotel in delhi is een krot, kakkerlakjes en schijterij aan de muren en ja het stinkt er ook. den uitbater stinkt ook een beetje en heeft geen tanden meer, komt s nachts door de kiertjes van de deur kijken. kortom een fijne start toegewenst. t amusement nog en tot ergens in het kleine indie. zoooo groot is dat hier nu ook weer niet. cu